Jotta voisit käyttää Rakuten TV:tä tabletillasi tai Android -puhelimellasi, sinun on asennettava Android -versio 5 tai uudempi, siinä on oltava Widevine DRM.

Löydät kaikki ohjeet siitä, kuinka asentaa sovelluksemme Android Älypuhelimellesi tai Tabletillesi tästä linkistä.

Huomio:

• Katsoaksesi verkkosisältöä, sinun pitää olla yhteydessä Internetiin.
  • Turvallisuussyistä, toisto ei ole yhteensopiva laitteilla, joissa on pääkäyttäjän oikeudet.