Jotta voisit käyttää Rakuten TV:tä tabletillasi tai Android -puhelimellasi, sinun on asennettava Android -versio 4.3 tai uudempi, siinä on oltava Widevine DRM -tuki ja siinä on oltava vähintään 4 tuuman näyttö.

Löydät kaikki ohjeet siitä, kuinka asentaa sovelluksemme Android Älypuhelimellesi tai Tabletillesi tästä linkistä.

Huomio:

• Katsoaksesi sisältöä, sinun pitää olla yhteydessä WiFiin.
  • Turvallisuussyistä, toisto ei ole yhteensopiva laitteilla, joissa on pääkäyttäjän oikeudet.