Kuinka asennan Rakuten TV -sovelluksen Android Tabletilleni?

Asentaaksesi Rakuten TV Android -sovelluksen yhteensopivalle Android -tabletillesi, seuraa näitä vaiheita:

1. Android -tabletiltasi, siirry Google Playhin.
  2. Kun olet ladannut sovelluksen, klikkaa Rakuten TV -kuvaketta, jonka löydät tablettisi päänäytöltä.
  3. Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään sähköpostillasi ja salasanallasi, jos sinulla jo on Rakuten TV -tili.
  4. Voit nyt alkaa nauttimaan suuresta valikoimastamme elokuvia ja TV-sarjoja tabletiltasi!