Voinko katsoa HD-elokuvia iPhoneltani tai iPadiltani?

Vaikka HD-laatuisena on saatavilla useita nimikkeitä, emme voi tarjota tätä vaihtoehtoa iOS-laitteille sopimusperusteisista syistä johtuen. HD-sisältöä voi kuitenkin vuokrata verkkosivuiltamme, jotta niitä voidaan katsella myöhemmin millä tahansa Smart TV:llä tai pelikonsolilla, jotka ovat yhteensopivia Rakuten TV:n kanssa.

Nähdäksesi, että onko elokuva saatavilla HD-laatuisena, siirry sen tietosivulle ja tarkista sen toistovaihtoehdot: SD (mikä tarkoittaa vakiotarkkuutta) ja HD (mikä tarkoittaa teräväpiirtoa).