Miten voin lunastaa tarjouslahjakortin vuokrausta varten iPadillani?

iPadille tarkoitetun Rakuten TV Player -sovelluksen avulla voit katsella elokuvia, jotka olet jo vuokrannut tai ostanut

Elokuvan vuokraamiseksi sinun on käytettävä internet-selainta.

Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita voidaksesi lunastaa lahjakorttisi ja aloittaa parhaiden elokuvien nauttimisen Rakuten TV:ssä!

1. Avaa selain ja siirry Rakuten TV:hen
  2. Löydä ja valitse elokuva, jonka haluat nähdä
  3. Kirjaudu sisään Rakuten TV:hen käyttämällä käyttäjänimeäsi ja salasanaasi tai rekisteröidy käyttäjäksi, jos et ole vielä tehnyt niin.
  4. Elokuvan tietosivulla, valitse “Lunasta Lahjakortti”
  5. Syötä lahjakorttikoodi. Varmistathan, ettet syötä välimerkkejä sen eteen tai sen jälkeen!
  6. Avaa Rakuten TV Player -sovellus ja siirry Kirjastoosi. Sieltä löydät elokuvan, jonka halusit. Valmiina katsottavaksi!