Yksinkertaiset toimenpiteet, jotka voivat ratkaista iPad -ongelmat

Usein Rakuten TV Player -sovelluksessa ilmenevät elokuvan toisto-ongelmat voidaan ratkaista suorittamalla yksinkertaisia toimenpiteitä, kuten sovelluksen käynnistäminen uudelleen.

Ehkä olet jo kokeillut näitä vaiheita, mutta suosittelemme niitä, koska joissakin tapauksissa ne ovat ratkaisseet ongelman!

Rakuten TV sovelluksesi sulkeminen

1. Tuplaklikkaa “Koti”-painiketta, jolloin tehtävien hallinta avautuu näyttäen kaikki avoinna olevat sovellukset.
  2. Paina kaksi sekuntia sen sovelluksen kuvaketta, jonka haluat sulkea (tässä tapauksessa Rakuten TV). Rakuten TV Player -sovelluksen kuvakkeen oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin punainen symboli, paina sitä.
  3. Nyt, kun napautat Rakuten TV Player -sovellusta uudelleen, se käynnistyy uudelleen. Tarkista nyt, että jatkuuko ongelma vielä.

Käynnistä uudelleen iPadisi

Paina yläpainiketta, kunnes iPad sammuu. Kytke se takaisin päälle ja tarkista, jatkuuko ongelma edelleen.

Poista sovellus ja asenna se uudelleen

1. Poistaaksesi sovelluksen, siirry iPadin kotinäytölle ja paina pohjaan Rakuten TV -sovelluksen kuvaketta muutaman sekunnin ajan.
  2. Kun punainen symboli ilmestyy sovelluksen kuvakkeen oikeaan yläkulmaan, sinun tarvitsee vain napauttaa sitä poistaaksesi sovelluksen.
  3. Voit asentaa sovelluksen uudelleen App Storesta.