Miten kirjautua sisään olemassa olevan tilin kanssa verkkosivulla

Jos olet jo rekisteröitynyt Rakuteniin ja haluat kirjautua sisään, toimi seuraavasti:

1. Mene verkkosivuillemme: "Sign in" ja klikkaa ”Kirjaudu sisään”-painiketta

2. Anna sähköpostiosoite sekä salasana jota käytit tilisi rekisteröintiin ja klikkaa keltaista painiketta.

3. Jos salasanasi ei toimi tai et muista sitä, suosittelemme salasanan palauttamista. Voit tehdä sen klikkaamalla “Unohditko salasanasi?”-painiketta.