Vuokraa tai osta parasta viihdettä

Etsi nimikkeitä...

Elokuvien etsiminen Rakuten TV:sta on helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa elokuvan nimi (tai nimen avainsanat) jonka haluat nähdä verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevaan hakupalkkiin.

Tulet huomaamaan myös, että elokuvien valikoima on jaettu luokkiin selailun helpottamisen vuoksi. Jos selaat ruudun yläreunassa olevaan ”Elokuvat” -välilehteen, näkyviin tulee pudotusvalikko, jossa näkyvät sekä elokuvalajit että erikoiskokoelmat.

48 tunnin vuokraus...

Päätettyäsi elokuvasta tai TV-sarjan jaksosta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa ostollesi. Voit joko vuokrata kohteen tai ostaa sen omaksi. Joidenkin jälleenmyyjiemme kanssa tehtyjen sopimusehtojen vuoksi ovat jotkin elokuvat saatavilla vain vuokralle, kun taas toiset voivat olla vain ostettavissa. Mutta useimmissa tapauksissa molemmat vaihtoehdot ovat kuitenkin käytettävissäsi.

Jos päätät vuokrata elokuvan, se on käytettävissä Kirjastossasi 48 tuntia alkaen siitä, kun vahvistat vuokrauksen. Voit nyt katsella elokuvaa niin monta kertaa kuin haluat seuraavien 48 tunnin vuokra-aikanasi. ”Kirjasto” -painike sijaitsee kotisivun oikeassa yläkulmassa ja se näkyy vain ollessasi sisäänkirjautuneena Rakuten TV -tilillesi käyttäjätunnuksellasi sekä salasanallasi.

Elokuvien ja rajoittamattomien katseluiden ostaminen

Ostamalla elokuvan pääset sisältöön suoratoistamalla sitä rajoittamattoman ajan, kunhan oikeudet ovat edelleen Rakuten TV:n käytettävissä ja katselukertojen rajoituksia ei ole.

Lisäksi Rakuten TV voi tarjota vain valitulle sisällölle latausvaihtoehdon, jolloin yhteensopivat laitteet on nimenomaisesti ilmoitettu sisällön vieressä.

Jos ostamasi sisältö jostain syystä poistetaan palvelustamme, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen ja tarjoamme mahdollisuuden ladata sen, sekä säilyttää pysyvän kopion siitä laitteellasi.

Monialustasovellus

Vuokratut tai ostetut TV-sarjat sekä elokuvat tulevat saataville kaikkiin yhteensopiviin laitteisiin, jotka on yhdistetty Rakuten TV -tilisi kanssa. Kaikki sisältösi on käytettävissä Kirjastossasi riippumatta alustasta, jossa teit oston tai vuokrauksen.