Kuinka voin poistaa Rakuten TV -tilini?

Vaikka Rakuten TV -tili on täysin ilmainen, sinulla on silti mahdollisuus poistaa tilisi milloin vain haluat.

Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Rakuten TV: hen käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Klikkaa näytön oikeassa yläkulmassa olevaa ”Asetukset”-kohtaa. Klikkaa sivun alareunassa olevaa ”Jos haluat poistaa tilisi, voit jatkaa täältä.” -painiketta.

Otathan huomioon, että jos poistat tilisi, sinulla ei ole enää pääsyä sille. Jos tili poistettiin virheellisesti, voimme aina aktivoida tilisi uudelleen, sinun täytyy vain ottaa yhteyttä meihin.

mceclip2.png

mceclip2.png

Huomautus:

  • Pidäthän mielessäsi, että jos poistat tilisi, menetät kaiken ostamasi ja vuokraamasi sisällön, joka sinulla on “Kirjasto” ja “Toivelista”-kansioissasi.
  • Tili on ainutlaatuinen Rakuten Globalissa, joten jos poistat sen tietyssä maassa, se poistetaan kaikista muistakin maista, joihin olet rekisteröitynyt sähköpostisi kanssa. 
  • Sähköpostiosoitettasi ei voi käyttää uudestaan uuden Rakuten TV -tilin luomiseen, ellet ota yhteyttä Rakuten TV: n Asiakastukeen aktivoidaksesi sen uudelleen.
  • Jos haluat peruuttaa vain Rakuten TV: n uutiskirjeen, avaa Rakuten TV: n lähettämä sähköpostiviesti ja selaa viestin alaosaan. Viestin alaviitteessä näet linkin, jossa lukee “Peru uutiskirjeen tilaus”. Klikkaa tätä linkkiä, niin sinut poistetaan automaattisesti postituslistaltamme.