Kuinka palauttaa salasana

Jos et voi kirjautua sisään ja haluat palauttaa salasanasi, kerromme nyt kuinka saat uuden salasanan, vain noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

1- Mene verkkosivullemme seuraamalla tätä linkkiä: https://rakuten.tv/fi

Klikkaa vaihtoehtoa "Unohditko salasanasi?", kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy

2- Sinut ohjataan uudelleen tälle sivulle. Kun olet siellä, ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi uudelleen:

Sähköpostiosoitteesi antamisen jälkeen tulisi sinun saada vahvistusviesti. Vahvistusviestissä on mukana linkki, joka näyttää tältä:

Huomaathan, että linkki vanhenee 30 minuutin päästä.

3- Ole hyvä ja klikkaa tätä linkkiä, niin sinut ohjataan uudelleen seuraavaan vaiheeseen:

4- Anna uusi salasanasi. Sen jälkeen voit palata Rakuten TV-palveluun ja voit kirjautua sisään uudella salasanallasi!