Miten Toivelistani toimii?

Toivelista on henkilökohtainen luettelo elokuvista ja tv-sarjoista, joita haluat katsella. Se on tapa järjestellä suosikkielokuviasi ja TV-sarjojasi sekä sisältöä, jonka haluat hankkia seuraavaksi. Sinua ei veloiteta, lisätessäsi kohteita toiveluetteloosi, vaan tallennat ne kansioon ostettavaksi myöhemmin.

Voit päästä Toivelistaasi klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa "Toivelista" -painiketta.

Voit lisätä kohteita Toivelistallesi kirjautumalla sisään Rakuten TV -tilillesi ja siirtymällä haluamasi elokuvan tai TV-ohjelman tietosivulle. Näet kutsutun painikkeen "Toivelista". Klikatessasi sitä, kohde lisätään automaattisesti kansioon.

Huomautus: Sopimusvelvotteiden vuoksi ei mikään aikuisviihde-sisältö, jota haluat katsella, näy Toivelistallasi.