Chromecast -kokoonpano Android OS:lle

Jos sinulla on Chromecast ja Android -laite, noudatathan näitä yksinkertaisia ​​määritysohjeita:

1. Ensinnäkin sinun täytyy varmistaa, että sinulla on käytössä uusin versio Rakuten TV -sovelluksesta Android -laitteille. Löydät kaikki tähän liittyvät tiedot klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wuaki

2. Sitten, lataa Chromecast -sovellus Google Play Storesta.

3. Kun olet ladannut ja asentanut Chromecast -sovelluksen, avaa se ja paina “Määritä”-painiketta.

4. Tässä vaiheessa sinun täytyy seurata näytöllä olevia ohjeita.

5. Sitten sinun täytyy valita nimi Chromecastillesi ja painaa ”Seuraava”-painiketta.

6.  Tässä viimeisessä vaiheessa sinun täytyy yhdistää Chromecastisi paikalliseen WiFi -verkkoon, ja painaa “Aseta Verkko”-painiketta, ja varmistaa, että molemmat laitteet ovat yhdistetty samaan Wifi -verkkoon.

7. Onneksi olkoon! Olet nyt onnistuneesti määrittänyt Chromecastisi!