Rakuten TV:n käyttö Android -laitteella

Nämä ovat vaiheet, joita sinun on noudatettava, kun haluat katsoa Rakuten TV:n sisältöä Chromecastillasi Android -laitettasi käyttämällä:

Chromecastisi ja Android -laitteesi on oltava yhteydessä samaan WiFi-verkkoon. Kun tämä on tehty, Chromecast -painike tulee näkyviin, kuten näet alla olevasta kuvasta.

Kun napsautat Chromecast -painiketta, näet luettelon käytettävissä olevista Chromecasteista; valitse omasi.

Android -laitteen Rakuten TV -sovellus ja Chromecastisi yhdistyvät, ja Chromecast -symboli muuttuu vihreäksi.

Kun siirryt minkä tahansa elokuvan tietosivulle, voit katsoa sen Chromecastiltasi napauttamalla vihreää symbolia. Valitse vain haluamasi toistovaihtoehto.

Jos olet seurannut näitä vaiheita ja Chromecast -painiketta ei ole vielä saatavilla, noudatathan täällä olevia lisäohjeita.