Chromecastin käyttäminen iOS -laitteella

Nämä ovat vaiheet, joita sinun on noudatettava, kun haluat katsoa Rakuten TV:n sisältöä Chromecastillasi iOS-laitteella:

Chromecastisi ja iOS-laitteesi on oltava yhteydessä samaan WiFi-verkkoon. Kun tämä on tehty, Chromecast -painike tulee näkyviin aivan, kuten näet sen alla olevassa kuvassa.

Kun klikkaat Chromecast -painiketta, näet luettelon käytettävissä olevista Chromecasteista; valitse omasi.

iOS-laitteesi Rakuten TV -sovellus ja Chromecastisi yhdistyvät, ja Chromecast -symboli muuttuu vihreäksi.

Nyt kun etsit elokuvaa, näet "Lähetä Nyt" -painikkeen, kun olet elokuvan tietosivulla, muistathan, että lisäämme edelleen sisältöä, joka on saatavilla Chromecastille.

Jos olet seurannut näitä vaiheita ja Chromecast -painiketta ei ole vielä saatavilla, noudatathan täällä olevia lisäohjeita.