Mitä ovat Rakuten Point?

Rakuten Point on meidän palkinto-ohjelmamme ja meidän tapamme sanoa ”kiitos” siitä, että käytät Rakuten TV:tä ja muita Rakuten palveluja! Voit käyttää niitä ostamaan tuotteita Rakuten TV: stä.

Miten saan Rakuten Point:tä?

Rakuten Point haluamme kiittää sinua sitoutumisestasi. Mitä enemmän vuokraat tai ostat Rakuten TV:ssä, sitä enemmän keräät Rakuten Point:tä, joilla voit myöhemmin tehdä lisää ostoksia. Jokaista käyttämääsi kokonaista euroa kohtaan me annamme sinulle 1 Rakuten Point:een, jonka arvo on yksi sentti.

Milloin ja miten voin käyttää minun Rakuten Point?

Heti kun sinun Rakuten pisteesi on siirretty tilillesi, ne ovat valmiina käytettäväksi. Tällä hetkellä voit käyttää Rakuten Point ostaaksesi tuotteita Rakuten TV:ssä!

Miten voin maksaa elokuvan tai sarjan Rakuten Point?

Käyttääksesi Rakuten Point elokuvan vuokraamiseen tai ostamiseen, sinun täytyy mennä valitsemasi elokuvan sivulle ja valita haluamasi toiminto painamalla ”katso nyt” painiketta. Sen jälkeen siirryt kassalle, jossa voit valita elokuvan laadun ja nähdä lopullisen hinnan. Tällä sivulla sinun täytyy valita ”käytä Rakuten Point” kuten seuraavisssa kuvissa. Kun valitset tämän painikkeen, elokuvan hinta muuttuu ja näet, kuinka monta pistettä sinun täytyy käyttää vuokrataksesi elokuvan. Valitaksesi elokuvan maksun pisteillä, sinun tarvitsee vain painaa keltaisesta painikkeesta.

Millä laitteilla voin lunastaa Rakuten Point:ni?

Mahdollisuus vuokrata tai ostaa elokuvia käyttäen Rakuten Point on tällä hetkellä mahdollista nettisivuiltamme ja Smart TV:llä, jotka ovat yhteensopivia viimeisimmän ohjelmaversion kanssa (voit tarkistaa onko TV:si yhteensopiva viimeisimmän version kanssa painamalla punaista nappia kaukosäätimessäsi avataksesi valikon)

Voivatko Rakuten Point vanhentua?

Kertyen ansaitut Pisteet vanhentuvat tietyn aikarajan puitteissa -tarkista käyttöehdoista kertymän aikaraja erikseen -. Kun nämä pistee vanhenevat, niitä ei ole enää mahdollista käyttää.

Miten voin lunastaa Rakuten Point kupongin?

Rakuten Point kuponki on yhdeksännumeroinen koodi, jonka voit lunastaa Rakuten tililläsi saadaksesi pisteitä kupongin arvosta.