Chromecast -kokoonpano iOS:lle

Jos sinulla on Chromecast ja iOS-laite, noudatathan näitä yksinkertaisia ​​määritysohjeita:

1. Ensinnäkin sinun täytyy varmistaa, että sinulla on käytössä uusin versio Rakuten TV -sovelluksesta iOS-laitteille. Löydät kaikki tähän liittyvät tiedot klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

https://itunes.apple.com/fi/app/wuaki.tv-player/id532577301?mt=8

2. Sitten, sinun pitää ladata Chromecast -sovellus Applen AppStoresta.

3. Kun olet ladannut ja asentanut Chromecast -sovelluksen, avaa se ja paina “Aseta uusi Chromecast"-painiketta.

4. Poistu sovelluksesta ja avaa iPad tai iPhone -asetukset ja siirry WiFi kokoonpanoon ja valitse sitten Chromecast verkkosi, johon haluat muodostaa yhteyden. Kun olet muodostanut yhteyden Chromecast -verkkoon, poistu järjestelmäasetuksista ja avaa Chromecast -sovellus uudelleen.

5. Kun olet avannut uudelleen Chromecast -sovelluksen, saat kehotuksen painaa “Seuraava”-painiketta, jotta voit viimeistellä määrityksen.

6. Tässä vaiheessa sinun pitää seurata näytöllä olevia ohjeita.

7. Tässä vaiheessa sinun on valittava nykyinen sijaintisi (Maa) ja kun olet tehnyt tämän, seuraavan kuvan pitäisi näkyä iOS-laitteesi näytöllä.

8. Sitten sinun täytyy valita nimi Chromecastillesi ja painaa ”Seuraava”-painiketta.

9. Tässä viimeisessä vaiheessa sinun pitää valita WiFi -yhteytesi ja painaa ”Määritä”-painiketta.

10. Onneksi olkoon! Olet onnistuneesti määrittänyt Chromecastisi!