Chromecastin käyttäminen Google Chromella

Google Chromen version 51. jälkeen, Chromecast -toiminto on ollut käytettävissä Chrome -työkalujen valikossa.

Klikkaa Chrome -selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Chromea. Valitse sitten “Lähetä”…:

Chromecastin toiminnot ovat käytettävissä myös, kun klikkaat hiiren oikealla painikkeella verkkosivua Chrome -selaimessa (Control + klikkaa Macilla.)

Huomautus: Jos haluat käyttää Chromecastin toimintoja Chrome -työkalurivin ”Lähetä”-painikkeen kautta, sinun on kiinnitettävä ”Lähetä”-painike Chrome -työkaluriviin.

Jos sinulla on vielä epäilyksiä, suosittelemme, että seuraat tätä linkkiä.