Järjestelmään kirjaamasi laitteet: tärkeitä turvallisuusohjeita

Jos huomaat epäilyttävää toimintaa tililläsi, suosittelemme, että kirjaudut ulos kaikilta laitteiltasi ja vaihdat salasanasi.

Laitepari

Voit poistaa laiteparin asetuksissa:

Paina Poista laitepari -kuvaketta, niin järjestelmä pyytää sinua antamaan salasanasi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Salasanan palauttaminen

Voit palauttaa salasanasi verkkosivustollamme napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://rakuten.tv/fi/passwords/recovery

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite tekstikenttään.

Salasanan palautuslinkki lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen.

Linkki on seuraavan kaltainen:

Kun olet napsauttanut linkkiä, kirjoita uusi salasanasi.

Uusi salasana voi sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä mitä tahansa numeroita.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: support@rakuten.tv