Mikä on Huawei Video?

Huawei Video on sovellus, joka löytyy Huawei-mobiililaitteista. Sovellus tarjoaa ainutlaatuisen striimauskokemuksen, ja sen avulla Huawei-käyttäjät voivat katsella uusimpia vuokrattavia elokuvia Rakuten TV:stä.

Sisältö on striimattavissa suoraan Huawei Video -sovelluksessa. Huawei Videon kautta vuokraamasi Rakuten TV:n sisältö on myös katsottavissa Rakuten TV:n sovelluksissa ja verkkosivustolla.

Voit katsella trailereita ja valita suosikkisi sovelluksen kautta vuokrattavien elokuvien laajasta valikoimasta.

Millä laitteilla Huawei Video toimii?

Tällä hetkellä Huawei Video on saatavilla tietyille Huawein älypuhelin- ja tablettimalleille.

Millaista sisältöä Rakuten TV tarjoaa Huawei Videon kautta?

Rakuten TV tarjoaa uusimpia vuokrattavia elokuvia valikoiduilta palveluntuottajilta:

● Uutuudet – Löydä viimeisimpiä uutuuksia ja jännittävää bonussisältöä älypuhelimellasi
● Ohjelmia koko perheelle – Nauti parhaista koko perheen viihdeohjelmista

Elokuvien valikoimaa päivitetään säännöllisesti, joten pääset katsomaan uusimpia huippunimikkeitä.

Miten linkitän Rakuten TV -tilini Huawei Videoon?

Voidaksesi vuokrata Rakuten TV -elokuvia Huawei Video -palvelusta sinun tulee ensin linkittää Rakuten TV -tilisi Huawei-tiliisi. Voit tehdä sen suorittamalla kolme helppoa vaihetta:

- Valitse Rakuten TV -elokuva, jonka haluat katsoa.
- Klikkaa Vuokraa-painiketta. Sinut ohjataan kirjautumissivulle.
- Syötä Rakuten TV -tunnuksesi ja -salasanasi ja hyväksy uusimmat käyttöehdot.
- Tämän jälkeen voit aloittaa sisällön katselun Huawei Video -palvelussa.

Jos sinulla ei vielä ole Rakuten TV -tiliä, voit luoda sen kirjautumissivulla.

Sinun on linkitettävä tilit vain ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi palveluun.

Minulla on kuponkiin liittyvä ongelma Huawei Videossa.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mobile.fi@huawei.com.

Maksoin elokuvasta Huawei Video -palvelussa, mutta en voi katsella vuokraamaani elokuvaa. Mitä voin tehdä?

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mobile.fi@huawei.com.

Miksi tarvitsen sekä Rakuten TV- että Huawei-tilin?

Huawei Video on Huawein tarjoama palvelu, josta löytyy Rakuten TV:n tarjoamaa ensiluokkaista TVOD-sisältöä.

Käyttäjänä sinulla on oltava Huawei ID -tili ja sinun tulee hyväksyä Rakuten TV:n ehdot ja yksityisyyskäytäntö voidaksesi vuokrata ja katsoa elokuviamme. Palvelua on helppo ja nopea käyttää, joten pääset katsomaan elokuvia alta aikayksikön!

Keneen minun tulee ottaa yhteyttä Huawei Videoon liittyvissä ongelmatilanteissa?

Ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen mobile.fi@huawei.com. Huawei pyytää meiltä apua tarvittaessa.