Channels-osiosta löydät laajan valikoiman mielenkiintoisia uutisia, parasta musiikkia, viihdettä ja urheilua sekä suosittuja television lasten- ja lifestyle-ohjelmia, sarjoja ja elokuvia. Tarkkaan valikoitujen mainoskumppaniemme ansiosta voit katsella niitä ilmaiseksi.

Annettuasi suostumuksesi voimme näyttää esimerkiksi katsomasi sisällön perusteella juuri sinulle valittuja yksilöityjä mainoksia parantaaksemme mainosten laatua ja osuvuutta. Meille yksityisyytesi on tärkeää, minkä vuoksi voit hallita täysin katselukokemuksesi mainosasetuksia ja halutessasi voit kieltää sinulle yksilöidyt mainokset. Saat lisätietoja Tietosuojakäytännöstämme.

Voit katsella Channels-osion tarjontaa tällä hetkellä ilman tiliä Smart TV -sovelluksellamme. Saat lisätietoja Käyttöehdoistamme. Rekisteröitymällä saat etuja, kuten erikoistarjouksia ja -alennuksia, yksilöllisiä suosituksia ja uutiskirjeitä, joissa on tietoa sekä maksullisista että maksuttomista uusimmista huippujulkaisuistamme.

Channels-palvelu on beetavaiheessa ja tällä hetkellä katsottavissa Samsung TV Plus, Samsung- sekä LG 2020- ja LG 2019 -älytelevisioilla. Pyrimme jatkossa tarjoamaan sinulle lisää uusia kanavia Channels-palvelussa yhä useammilla laitteilla. Seuraa päivityksiä täällä!