Osittainen maksu Points-pisteillä

Hyväksymme tällä hetkellä osittaiset maksut Points-pisteillä useilla laitteilla.

Pyrimme jatkossa tarjoamaan tämän ominaisuuden tukea entistä useammille laitteille.

Elokuvan hinnasta ja keräämiesi Points-pisteiden määrästä riippuen näet erilaisia maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien osittainen maksu.

Voit suodattaa elokuvia ansaitsemiesi Points-pisteiden ja osittaisen maksumahdollisuuden perusteella seuraavasti:

Napsauta saatavilla olevia Points-pisteitäsi, jotka näkyvät ruudun yläreunassa.

Näet vaihtoehdon "Käytä Points-pisteitä".

Napsauttamalla sitä näet luettelon saatavilla olevista nimikkeistä ansaitsemiesi Points-pisteiden määrän mukaan.

Valittuasi elokuvan napsauta kohtaa "Käytä Points-pisteitä alennuksen saamiseksi" tai riippuen elokuvan hinnasta ja keräämiesi pisteiden määrästä "Käytä Points-pisteitä saadaksesi tämän elokuvan ilmaiseksi".

Valitse seuraavalla ruudulla katsottavan videon laatu. Valitse sitten maksusivulla käyttäväsi Points-pisteitä. Napsauta tämän jälkeen "Vahvista ja maksa".