Osittainen maksu Points-pisteillä

Hyväksymme tällä hetkellä osittaiset maksut Points-pisteillä näistä laitteista (tämä luettelo kasvaa edelleen):

• Samsung TV 2019 ja 2020
  • LG TV 2019 ja 2020
  • Philips TV 2019 ja 2020
  • Hisense TV 2019 ja 2020
  • Panasonic TV 2020
  • Uusin Android TV

Elokuvan hinnasta ja keräämiesi Points-pisteiden määrästä riippuen näet erilaisia maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien osittainen maksu.

Vaihtoehto suodattaa osittaisia maksuja eri alueiden mukaan on seuraavanlainen:

Napsauta saatavilla olevia Points-pisteitäsi, jotka näkyvät ruudun yläreunassa.

Näet vaihtoehdon Käytä Points-pisteitä.

Napsauttamalla sitä saat luettelon käytettävissä olevista nimikkeistä ansaitsemiesi Points-pisteiden määrän mukaan.

Valittuasi elokuvan, napsauta kohtaa Käytä Points-pisteitä alennuksen saamiseksi tai riippuen elokuvan hinnasta ja keräämiesi pisteiden määrästä Käytä Points-pisteitä saadaksesi tämän elokuvan ilmaiseksi.

Seuraavassa näytössä sinun on valittava katsottavan videon laatu, ja kassasivulla valitse käyttäväsi Points-pisteitä, ja sitten Vahvista ja maksa.