Usein kysyttyä tilin pariliitoksen muodostamisesta ja purkamisesta älytelevisiolla

Pariliitoksen muodostaminen Rakuten TV:n ja älytelevisiosi välillä on helppoa. Noudata seuraavia ohjeita:

Huomaa, että alla esitetyt ohjeet koskevat vuoden 2019 jälkeen valmistettuja televisiomalleja. Löydät vanhempia televisioita koskevat ohjeet alempaa.

1. Avaa Rakuten TV -sovellus laitteellasi ja klikkaa "Kirjaudu sisään".

2. Jos sinulla on jo Rakuten TV -tili, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi muodostamalla pariliitoksen kaukosäätimellä tai paikallisesti. Voit luoda tilin klikkaamalla Luo Rakuten TV -tili -painiketta.

3. Rekisteröityminen mobiililaitteella: Voit käyttää joko vasemmalla olevaa linkkiä tai skannata ruudun oikealla puolella olevan QR-koodin.

4. Syötä nyt laitteeseen television ruudulla näkyvä PIN-koodi. Jos skannasit QR-koodin, sinun ei tarvitse suorittaa tätä vaihetta. Huomaa, että koodi vanhenee viiden minuutin kuluttua, mutta voit pyytää uuden koodin televisiollasi.

5. Suorita rekisteröityminen loppuun kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi tähän.

6. Muista, että voit rekisteröityä televisiollasi klikkaamalla "Rekisteröidy tällä televisiolla".

7. Kaikki on nyt valmista, ja voit alkaa nauttia Rakuten TV:n uusimmasta sisällöstä!

Voit purkaa tilisi ja television pariliitoksen siirtymällä asetuksiin ja valitsemalla "Katkaise yhteys".

Vuotta 2019 ennen valmistettujen laitteiden pariliitoksen muodostaminen

1. Avaa Rakuten TV -sovellus laitteellasi ja paina kaukosäätimesi punaista painiketta.

2. Valitse "Muodosta tilin pariliitos"

3. Jos sinulla on jo Rakuten TV -tili, valitse Muodosta pariliitos nykyisen tilin kanssa -vaihtoehto ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole Rakuten TV -tiliä, voit luoda tilin valitsemalla "Luo uusi tili".

4. Luo uusi tili suorittamalla kaikki vaiheet.

Voit purkaa tilisi ja television pariliitoksen painamalla kaukosäätimesi punaista painiketta ja siirtymällä asetuksiin.

Pura pariliitos tämän jälkeen painamalla kaukosäätimesi vihreää painiketta.