Mikä on Rakuten TV Free?

Rakuten TV Free on valikoima korkealaatuista sisältöä Rakuten TV -sovelluksessa, joka on saatavillasi maksuttomana huolellisesti valittujen mainoskumppanien ansiosta.

Siirry yksinkertaisesti sovelluksemme päävalikon “Rakuten TV Free” osioon tutustuaksesi tarkkaan valittuun ensiluokkaisten elokuvien, TV-ohjelmien ja muiden valikoimaamme. Valikoimamme päivitetään säännöllisesti, joten muistathan palata vierailemaan sen pariin.

Hyväksyessäsi sen, voimme tarjota kokemuksiisi räätälöityjä mainoksia käyttämällä indikaattoreita, kuten katsomasi sisältö, parantaaksemme mainosten osuvuutta ja laatua eduksesi. Me arvostamme yksityisyyttäsi, ja sinulla on täysi hallinta mainontaan liittyvissä asetuksissasi, mukaan lukien personoitujen mainosten käytön poistaminen. Lisätietoja saat Tietosuojakäytännöstämme.

Rakuten TV Free on tällä hetkellä saatavana nautittavaksi ilman tiliä Smart TV -sovelluksessamme. Muilla laitteilla, mukaan lukien verkkosivustomme, on kirjauduttava sisään tai rekisteröidyttävä päästäkseen sisään Rakuten TV Free -palveluun. Ole hyvä ja katso lisätietoja Käyttöehdoistamme. Rekisteröityminen antaa sinulle etuja, kuten eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia, personoituja ​​suosituksia ja uutiskirjeitä, joissa on tietoja parhaista uusimmista julkaisuistamme – sekä maksuttomista ​​että maksullisista vaihtoehdoista.

Rakuten TV Free on tällä hetkellä Beta-versiona, ja voit nauttia tuotteesta tällä hetkellä seuraavilla laitteilla: Älytelevisiot, mukaan lukien Samsungin, LG: n, Philipsin ja Hisensen vuoden 2019 mallit. Pyrimme tekemään kovasti töitä saadaksemme Rakuten TV Free saataville kaikille yhteensopivilla laitteillemme, mukaan lukien älytelevisiot, verkkosivusto, mobiilisovellukset, pelikonsolit ja liitetyt laitteet – seuraa tätä osiota!