1. Miten voin katsoa elokuvia ja tv-ohjelmia, jotka olen jo ostanut?

Kaikki sisältösi on lueteltu profiilivalikon alle. Pääset profiiliin napsauttamalla mobiilisovelluksessa profiilikuvaketta etusivulla (vasemmassa yläkulmassa).

Näet siellä ostetut/vuokratut ja ladatut sisällöt.

2. Miten voin katsoa elokuvia ja tv-ohjelmia, jotka kuuluvat tilaukseeni?

Löydät kaikki tilaukseen sisältyvät elokuvat ja tv-ohjelmat Subscription-valikosta. Voit siirtyä elokuvien ja TV-ohjelmien tietosivulle ja aloittaa toiston sieltä.

3. Miksi en voi ostaa/vuokrata sisältöä tai tilata Android-sovelluksella?

Googlen uuden käytännön vuoksi 1. huhtikuuta alkaen Google Playssa saatavilla olevissa sovelluksissa on oltava Google in App purchase ainoana maksuvaihtoehtona. Tämä tarkoittaa sitä, että emme voi jatkaa tällä hetkellä käytössä olevilla maksutavoilla ja valitettavasti meidän on poistettava maksut laitteeltasi.

4. Kuinka voin ostaa sisältöä?

Voit ostaa/vuokrata elokuviamme verkkosivumme tai minkä tahansa muun yhteensopivan laitteen kautta ja katsoa tai ladata ne myöhemmin Android-sovelluksessa. Voit tehdä sen eri tavoilla:

4.1. Lisää sisältöä toivelistalle. Ne tallennetaan pilveen, ja kun kirjaudut sisään toiselle laitteelle samalla tilillä, näet toivelistan. Osta se siellä ja avaa sitten Android-sovellus uudelleen. Ostettu sisältö tulee sijoittaa kirjastoon.

Vaihe 1: lisää toivelistalle

Vaihe 2: Mene verkko- tai tv-sovellukseen, kirjaudu sisään samalla tilillä, avaa profiilin alta toivelista. Verkossa:

Vaihe 3: Napsauta toivelistan sisältöä ja siirry tietosivulle.

Vaihe 4: Osta se.

Vaihe 5: Siirry Android-sovellukseen, se on saatavilla profiilissa

4.2. Napsauttamalla viestin katsomisen linkkiä.

Vaihe 1: Napsauta add to wishlist -painiketta. Napsauta sitten how to watch -painiketta tietosivulla. Napsauta linkkiä seuraavassa näytössä ja siirry verkkoon.

Vaihe 2: Kirjaudu sisään samalla tilillä ja mene toivelistaan. Tai vaihtoehtoisesti voit käyttää verkkosivuston hakua sisällön etsimiseen.

Haku:

Vaihe 3: osta sisältö tietosivulta ja napsauta sen jälkeen play in the app -painiketta. Sisällön tietosivu Android-sovelluksessa avautuu ja voit aloittaa toiston sieltä.

5. Voinko käyttää kuponkiani sisällön ostamiseen Androidilla?

Ei, kuponkitoiminto ei ole käytettävissä Androidissa. Voit käyttää kuponkia muissa laitteissa, kuten verkossa ja televisiossa. Maksettuasi kupongilla, voit katsoa tai ladata sen mobiilisovelluksessa.