Yhteensopivat Android TV -laitteet

Rakuten TV on yhteensopiva seuraavien Android TV -laitteiden kanssa:

Monet sovellukset päivitetään automaattisesti Android TV:ssä. Jos näet sovelluksen Play Kaupan Päivitykset-osiossa odottamassa päivitystä, voit toimia seuraavasti:

1. Avaa Google Play Store -sovellus

2 Avaa oikealla puolella Päivitykset nähdäksesi saatavilla olevat päivitykset.
3. Valitse sovellukset yksitellen ja napsauta päivitystä.

Jos haluat päivittää kaikki saatavilla olevat samaan aikaan, voit valita vaihtoehdon Päivitä kaikki.

Nämä laitteet ovat tällä hetkellä yhteensopivia Android TV:n kanssa. Tämä luettelo odottaa päivityksiä uusista yhteensopivista laitteista:

(Huomaa: tämä luettelo saattaa muuttua tulevaisuudessa)