Miten vuokraan tai ostan elokuvan Android TV:stä?

Rakuten TV tarjoaa kaksi tapaa katsoa sisältöämme - ostamalla tai vuokraamalla.

Jotta voit vuokrata tai ostaa elokuvan, sinun on muodostettava laitepari ja lisättävä luottokorttitietosi. Jos olet jo yhdistänyt laitteesi ja suorittanut luottokorttivaiheet, voit vuokrata tai ostaa Rakuten TV:stä Android TV:lläsi.

1. Selaa sisältöä valikon eri osien kautta tai hae tiettyä nimikettä.

2. Valitse elokuva tai TV-sarja nähdäksesi sen tiedot ja ostovaihtoehdot.

3. Voit hankkia elokuvan valitsemalla Osta tai Vuokraa ja seuraamalla näytön ohjeita.

4. Valitse Vuokraa- tai Osta-vaihtoehto ja ota popcornit esiin! Ostetut elokuvat tai TV-sarjat ovat saatavilla Kirjastossasi.

Kaikilla Android TV:illä ei ole mahdollista ostaa/vuokrata sisältöä. Jos näin on, klikkaa tästä