Kuinka Rakuten TV:tä käytetään Chromecastin avulla?

Noudata näitä ohjeita striimatessasi Rakuten TV:n sisältöjä Chromecastin avulla Android- tai iOS-laitteella.

• Chromecast-soittimesi ja Android- tai iOS-laitteesi on oltava yhdistetty samaan WiFi-verkkoon. Kun tämä on tehty, näet Chromecast-painikkeen alla olevan kuvan mukaisesti:

• Kun klikkaat Chromecast-painiketta, näet luettelon saatavilla olevista Chromecast-soittimista. Valitse luettelosta oma soittimesi.
  • Android- tai iOS-laitteesi Rakuten TV -sovellus ja Chromecast-soittimesi yhdistetään, minkä jälkeen Chromecast-kuvake muuttuu alla kuvatulla tavalla:

• Siirryttyäsi minkä tahansa elokuvan tietosivulle voit striimata sen Chromecastilla painamalla Katso nyt -painiketta.

Jos olet noudattanut näitä ohjeita, ja Chromecast-painike ei vielä näy, noudata lisäohjeita, jotka löydät täältä.