Kuinka linkitän Rakuten TV -käyttäjätilini Android-tabletin kautta ja kuinka poistan linkityksen?

Jotta voit linkittää Android-tablettisi Rakuten TV:n kanssa, sinun on ensin luotava käyttäjätili. Jos et vielä ole luonut tiliä, voit luoda sen seuraavan linkin kautta: https://rakuten.tv

Suosittelemme, että valitset käyttäjänimen ja yksinkertaisen salasanan, jotka on helppo muistaa, jotta linkitys useamman laitteen välillä sujuu helpommin ja nopeammin.

Kun käyttäjätilisi on luotu, sen linkittäminen laitteesi kanssa on hyvin helppoa ja yksinkertaista. Kun avaat Rakuten TV -sovelluksen, näet ensin Kirjaudu sisään- ja Rekisteröidy-vaihtoehdot.

Voidaksesi linkittää jo luomasi tilin sinun on valittava Kirjaudu sisään -vaihtoehto. Jos valitset Rekisteröidy-vaihtoehdon, luot uuden tilin.

Seuraavaksi sinun on kirjoitettava käyttäjänimesi ja salasanasi. Muista, että sinun on annettava nämä tiedot täsmällisesti luomasi tilin tunnusten mukaisesti.

Kun olet antanut käyttäjätietosi, paina "Linkitä". Voit nyt alkaa käyttää Rakuten TV:tä Android-tabletillasi!

Tilin linkityksen poistaminen

Voit poistaa käyttäjätilisi linkityksen siirtymällä Asetukset-osioon sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja klikkaamalla Poista tilin linkitys -vaihtoehtoa.