Asetukset: Käyttäjäprofiili, Ääni ja tekstitys, Maksutavat, Tapahtumahistoria, Tietosuoja, Paritetut laitteet

Jos haluat muokata profiiliasi, siirry Rakuten TV -sivustolle ja kirjaudu sisään tilillesi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Kun olet kirjautunut sisään, siirry Asetukset-osioon ruudun oikeasta ylänurkasta.

Asetukset-osiossa on eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata tiliäsi ja tarkastella sen tietoja:

• Profiili

Profiili-osiossa voit muokata seuraavia tietoja:

1. Sähköpostiosoite
  2. Käyttäjänimi
  3. Lisää puhelinnumerosi
  4. Vaihda salasanasi
  5. Poista tilisi

• Ääni ja tekstitys

Ääni ja tekstitys -osiossa voit muokata seuraavia tietoja:

Valitse haluamasi äänen ja videon laatu

Rakuten TV -elokuvia toistetaan valitsemiesi asetusten mukaan, mikäli mahdollista

Muokkaa Lapsilukko-asetuksiasi

• Maksutapa

Täällä voit valita haluamasi maksutavan ja muokata luottokorttitietojasi tai poistaa ne

Täytä kaikissa kentissä pyydetyt tiedot oikein

Paina lopuksi ”Lisää uusi maksutapa”

Hyväksymme VISA- ja MasterCard-pankki- ja luottokortit, jotka on yhdistetty Suomessa toimiviin pankkeihin, lukuun ottamatta Maestro Card -kortteja.

Voit myös maksaa käyttämällä PayPalia.

• Tapahtumahistoria

Täältä löydät kaikki tekemiesi ostojen laskut, jotta voit hallinnoida laskutustasi

• Tietosuoja

• Paritetut laitteet

Paritetut laitteet -kohdassa voit tarkastella kaikkia Rakuten TV -tilillesi kirjattuja laitteita.

Jos haluat poistaa laiteparin, paina Poista laitepari -kuvaketta, niin järjestelmä pyytää sinua antamaan salasanasi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.