Se filmer på Safari: Installer og aktiver Silverlight

På Safari 10

For å aktivere Silverlight på Safari 10, følg bare disse trinnene:

1. Last ned og installer Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Åpne Rakuten TV-nettsiden

3. Gå til ''Innstillinger ''> "Security"

4. Marker alternativet "Tillat plugin-moduler.

5. Klikk på Plug-in innstillinger.

6. Merk alternativet Silverlight.

7. Se på nettstedet uk.rakuten.tv i høyre vindu, og endre statusen fra Av til På.

8. Start nettleseren på nytt og prøv å spille av innhold.

Alternativt kan du bruke en annen nettleser som Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox og de krever ikke Microsoft Silverlight.

På Safari 11

For å aktivere Silverlight på Safari 10, følg disse trinnene:

1. Last ned og installer Microsoft Silverlight (https://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx)

2. Åpne Rakuten TV-nettsiden

3. Gå til '' Innstillinger ''> Nettsteder

4. I delen Plug-ins velger du Silverlight-alternativet.

5. Se etter nettstedet på høyre vindu uk.rakuten.tv og endre statusen fra Av til På.

6. Tilbakestill nettleseren din (avslutt og start den på nytt) og prøv igjen.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å spille HD-innhold fra Safari for MAC, men ikke bekymre deg, innholdet ditt vil fortsatt spilles på Standardutgaven.

Alternativt kan du bruke en annen nettleser som Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, og de krever ikke Microsoft Silverlight.

Hvis du oppstår et problem:

1. Start Silverlight på nytt og aktiver alltid plug-in for Rakuten.tv
  2. Lukk fullstendig og start Safari på nytt

Versjoner etter Safari 11

Vi beklager, men for øyeblikket er ikke versjonene etter Safari 11 kompatible med tjenesten vår.