Vår applikasjon inneholder flere videoavspillingsmotorer som kan bidra til å løse noen avspillingsproblemer på Android Smarttelefoner og nettbrett.

Hvis du har problemer med å spille av innholdet vårt via Android-enheten din, kan du følge disse enkle trinnene og teste om innholdet spilles uten problemer.

Først og fremst sletter du appen, slår av enheten helt og slår den på igjen, last ned den nyeste Rakuten TV-versjonen i Google Play, og prøv å spille en gratis film med standardavspillingsmaskinen.

Normalt er dette nok til å løse avspillingsproblemer.

Hvis dette mislykkes, kan du følge de neste trinnene:

1. App innstillinger
  2. Endre spillermotor
  3. Velg PR2
  4. Opphev din konto
  5. Slå av enheten
  6. Slå på enheten
  7. Åpne appen
  8. Sammenkoble Rakuten TV konto
  9. Test en gratis film (ikke en trailer)

Hvis dette ikke virker så prøv det samme med PR3.

Sørg for at du kobler av kontoen din når du bytter til en ny spillermotor. Slå av enheten og slå den på igjen. Koble til kontoen din igjen, prøv deretter å spille en gratis film, ikke en trailer.

Hvis du ikke kan spille innholdet etter at du har fulgt denne fremgangsmåten, er Android-enheten din dessverre ikke kompatibel med vår app. Vi fortsetter å jobbe veldig hardt for å gjøre tjenesten tilgjengelig på så mange enheter som mulig.