Hvordan løser jeg inn en kupong på min iPhone eller iPod?

Rakuten TV-spiller for iPhone, iPad og iPod lar deg se leide og kjøpte filmer i "Biblioteket".

Du må bruke en nettleser (det kan være din iPad, iPhone eller iPod) for å leie en film.

Følg disse instruksjonene for å løse inn en kupong korrekt og nyt de beste filmene på Rakuten TV!

1. Åpne en nettleser (for eksempel Safari) og gå til Rakuten.tv
  2. Logg inn på Rakuten TV-kontoen din eller registrer deg hvis du fortsatt ikke har en.
  3. Søk i filmen du vil se.
  4. Når du er på filmenhetssiden, klikk på "Løs inn kupong".
  5. Skriv inn koden.
  6. Start Rakuten TV-spilleren og gå til "Biblioteket", hvor du finner filmen du nettopp har leid ... venter på å bli sett!

Hvis du har problemer eller tvil om kuponger, vennligst kontakt oss.