Kan jeg se HD innhold fra Rakuten TV spiller app for iPad?

Vi har for øyeblikket et utvalg av titler tilgjengelig i HD (High Definition), selv om vi av kontraktsgrunnlag ikke kan tilby HD på vår nettside eller på nettbrett. Slikt innhold kan imidlertid leies fra vår nettside og deretter vises i HD på en Smart TV eller spillkonsoll kompatibel med Rakuten TV.

Hvis du vil vite om en film er tilgjengelig i HD går du inn i filminformasjonssiden og kontrollerer tilgjengelige videokvalitetalternativer: SD (Standard Definisjon) og / eller HD (High Definition).