For å begynne å bruke Rakuten TV er det veldig enkelt fra vår nettside, men også fra noen av våre kompatible enheter. Vær imidlertid oppmerksom på følgende aspekter før du oppretter en ny konto:

1. En minimum Internett-tilkoblingshastighet på 3 Mbps er nødvendig for å se SD-innhold og 5 Mbps for å se våre HD-innhold. Hvis du ikke vet hva din internetthastighet er, kan du ta følgende test:

http://www.speedtest.net/

Når du er der klikker du på "Start test" og vent til testen begynner. Det viktigste aspektet for å se vårt innhold er "Nedlastingshastigheten”.

Vær oppmerksom på at hvis resultatet er under 3 Mbps, vil du sannsynligvis ikke kunne bruke vår tjeneste uten buffer og cut-outs.

1. Når du har sjekket internett-tilkoblingshastigheten, må du kontrollere at enheten din er kompatibel med vår app.
  2. Nå vet du at internett-tilkoblingshastigheten er tilstrekkelig og enheten din er kompatibel med vår tjeneste kan du opprette en ny bruker. Registrering til Rakuten TV er enkel og helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å klikke på linken under og fylle ut skjemaet:

https://rakuten.tv/no/registrations/new

Vi anbefaler at du velger et enkelt brukernavn og passord, spesielt hvis du skal bruke kontoen din på mange enheter, dette for å gjøre sammenkoblings-momentet enklere.

Når du er logget inn, gå til "Innstillinger", der vil du se all kontoinformasjon, faktureringsdetaljer (du må skrive inn dem for å leie filmer) og innstillinger.

Vi håper denne informasjonen har vært nyttig og velkommen til Rakuten TV!