Tekniske krav til bruk av Rakuten TV på datamaskinen

Kontroller at datamaskinen din fungerer med Rakuten TV ved å kontrollere at den oppfyller følgende minimum tekniske krav for enten MAC eller Windows:

PC:
  • 1 gigahertz (GHz) eller 32-bit (x86) or 64-bit (x64) CPU.
  • 1 gigabyte (GB) (32-bit) eller 2 GB (64-bit) RAM
  • 16 GB (32-bit) o 20 GB (64-bit) HD ledig plass.
  • Microsoft © Windows 7 eller høyere Operating System
MAC:
  • iMac (mid 2007 eller senere)
  • MacBook (13" Aluminium, senere 2008), (13", start 2009 eller siste modell)
  • MacBook Pro (13", fra 2009 eller senere), (15", med/slutt 2007 eller senere), (17", med 2007 eller senene)
  • MacBook Air (Slutt 2008 eller senere)
  • Mac Mini (start 2009 eller senere)
  • Mac Pro (start 2008 eller senere)
  • OS X Mavericks (10.9) eller senere operasjonssystem

Opprett en konto

For å opprette en konto klikk her og fyll ut de tomme feltene som er oppgitt, og klikk på "Opprett konto" på slutten.