Hvordan redigerer du profilinformasjonen din

Hvis du trenger å oppdatere brukernavnet eller e-postadressen du bruker på Rakuten TV-kontoen, er det første du må gjøre, å gå til vår nettside https://uk.rakuten.tv/ og skriv inn din eksisterende e-postadresse og passord.

Når du logger inn, må du gå øverst til høyre på nettsiden, for å åpne menyen på kontoen din, og klikk på alternativet "Innstillinger".

I Innstillinger-menyen finner du 4 faner. I den første profilen har du muligheten til å endre e-post og brukernavn, legge til telefonnummeret ditt og oppdatere ditt eksisterende passord. Husk å klikke på den gule knappen "Fortsett" etter oppdatering av nødvendig informasjon.