"Bibliotek" er en mappe som organiserer og lagrer leide og kjøpte filmer og TV-programmer. Innholdet * du kjøper eller leier på Rakuten TV blir automatisk lagt til i biblioteket ditt.

Du kan få tilgang til bibliotekmappen din ved å logge deg på Rakuten TV-kontoen din. Klikk på "Bibliotek" -knappen øverst til høyre på skjermen. Nå kan du bruke innholdet du kjøpte på Rakuten TV.

* Merk: For kontraktsforpliktelser vil ikke alt innhold som leies eller kjøpes, vises i biblioteket ditt. Hvis du ønsker å se vokseninnhold, må du se det direkte fra informasjonssiden til filmen. Vi anbefaler at du utvikler en off-site måte å holde oversikt over ditt leide eller kjøpte vokseninnhold.