Hvordan installerer jeg Rakuten TV-appen på mitt Android nettbrett?

For å installere Rakuten TV Android-appen på kompatibel Android-nettbrett, følg disse trinnene:

1. Gå til Google Play fra Android-nettbrettet ditt.
  2. Når du har lastet ned appen, klikker du på Rakuten TV-ikonet du finner i hovedskjermen på nettbrettet.
  3. Registrer eller logg inn med e-post og passord hvis du allerede har en konto på Rakuten TV.
  4. Du kan nå begynne å bruke vårt store utvalg av filmer og TV-serier på nettbrettet ditt!