Rakuten TV Player App for iPad lar deg se på filmene du allerede har leid eller kjøpt.

For å leie en film må du bruke en nettleser.

Følg disse enkle trinnene for å løse inn kupongen din og begynn å få de beste filmene på Rakuten TV!

1. Åpne en nettleser og gå til Rakuten TV
  2. Finn og velg filmen du vil se
  3. Logg inn på Rakuten TV ved hjelp av brukernavn og passord, eller registrer deg hvis du ikke har gjort det ennå.
  4. På filmens informasjonsside, velg "Løs inn kupong"
  5. Skriv inn kupongkoden. Pass på at du ikke legger inn mellomrom før eller etter koden!
  6. Åpne Rakuten TV Player-appen og gå til biblioteket ditt. Der finner du filmen du ønsket. Klare til å ses!