Ofte kan Rakuten TV Player App-filmavspillingsproblemer løses ved å utføre handlinger så enkelt som å starte appen på nytt.

Kanskje du allerede har prøvd disse trinnene, men vi anbefaler dem fordi de i noen tilfeller har løst problemet!

Stenge din Rakuten TV app

1. Dobbeltklikk på Hjem-knappen, og oppgavebehandling vil da åpne og vise alle appene som er åpne.
  2. Trykk på ikonet for appene du vil fjerne i to sekunder (Rakuten TV i dette tilfellet). Et rødt symbol vil vises øverst til høyre på Rakuten TV Player App-ikonet, klikk der.
  3. Nå, når du trykker på Rakuten TV Player App igjen, starter appen på nytt. Sjekk nå om problemet vedvarer.

Start på nytt din iPad

Trykk på toppknappen til iPad slås av. Slå den på igjen og se om problemet vedvarer.

Avinstaller og installer appen på nytt

1. For å avinstallere appen, gå til iPad-startskjermbildet og fortsett å trykke på Rakuten TV-appikonet i noen sekunder.
  2. Når et rødt symbol vises øverst til venstre i programikonet, må du trykke på det for å avinstallerer appen.
  3. Du kan installere appen på nytt fra App Store.