Slik logger du på en eksisterende konto på nettstedet

Hvis du allerede er registrert i Rakuten og vil logge inn, følg disse trinnene:

1. Gå til vår hovedside: "Sign in" og klikk på "Logg inn" -knappen.

2. Skriv inn e-postadressen og passordet du brukte til å registrere din konto, og klikk på den gule knappen.

3. Hvis passordet ditt ikke fungerer eller du ikke husker det, anbefaler vi deg å tilbakestille passordet ditt. Du kan gjøre det ved å klikke på "Glemt passordet ditt?"