Leie eller kjøp av beste underholdning

Søke etter titler…

Det er enkelt å søke etter filmer på Rakuten TV. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn tittelen (eller søkeordene fra tittelen) av filmen du vil se i søkefeltet øverst til høyre på nettsiden.

Du vil også finne ut at vårt utvalg av filmer er delt inn i kategorier for enkel surfing. Hvis du ruller over kategorien "Filmer" øverst på skjermen, vises en rullegardinmeny hvor du vil se filmsjanger og spesialsamlinger.

48 timers leie...

Når du bestemmer deg for en episode med film eller TV-serie, har du to innkjøpsalternativer. Du kan enten leie varen eller kjøpe den. Av kontraktsgrunnlag med noen av våre distributører er det kun noen filmer som kan leies, mens andre kun er tilgjengelige for kjøp. I de fleste tilfeller er begge alternativene tilgjengelige for deg.

Hvis du velger å leie en film, vil den være tilgjengelig i biblioteket i 48 timer fra det øyeblikket du bekrefter leieforholdet. Du kan nå se filmen så mange ganger du vil i en 48-timers leieperioden. "Bibliotek" -knappen er plassert øverst til høyre på hjemmesiden, og er synlig når du har logget på Rakuten TV-kontoen din med brukernavnet og passordet ditt.

Kjøp av filmer og ubegrenset visning.

Når du kjøper en film, kan du få tilgang til innholdet ved å strømme over en ubegrenset periode og ubegrenset antall visninger så lenge rettighetene fortsatt er tilgjengelige for Rakuten TV.

I tillegg kan Rakuten TV gi et nedlastingsalternativ for valgt innhold, i hvilket tilfelle de kompatible enhetene vil bli angitt ved siden av innholdet.

Hvis innholdet du kjøpte, av en eller annen grunn vil bli trukket tilbake fra vår tjeneste, vil vi varsle deg på forhånd og vil tilby muligheten til å laste den opp og holde en permanent kopi på enheten din.

Multiplatform

Leide eller kjøpte TV-serier og filmer blir tilgjengelige på en kompatibel enhet som er koblet til din Rakuten TV-konto. Alt innholdet ditt er tilgjengelig i biblioteket uansett hvilken plattform du har kjøpt eller leid på.