Hvordan kan jeg slette min Rakuten-konto?

Selv om Rakuten TV-konto  er det helt gratis, har du fortsatt muligheten til å slette kontoen din når som helst.

Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Rakuten TV ved hjelp av din e-post og passord. Klikk på "Innstillinger" øverst til høyre på skjermen. Nederst på siden klikker du på knappen "Hvis du vil slette kontoen din, kan du fortsette her."

Vær oppmerksom på at hvis du sletter kontoen din, har du ikke tilgang til kontoen din, men hvis kontoen slettes ved en feil, kan vi alltid aktivere kontoen din ved å kontakte oss.

mceclip2.png

mceclip1.png

Merk:

  • Husk at hvis du sletter kontoen din, vil du miste alle dine innkjøp og leid innhold du har i mappene "Bibliotek" og "Ønskeliste".
  • Kontoen er unik i Rakuten Global, så hvis du sletter i et land, vil den bli fjernet i alle de resterende landene du har registrert med e-posten.
  • E-posten din kan ikke gjenbrukes for å opprette en ny Rakuten TV-konto, med mindre du kontakter Rakuten TV kundestøtte for å aktivere den.
  • Hvis du kun vil oppheve nyhetsbrev på Rakuten TV, åpner du en Rakuten TV-e-post og blar til bunnen av meldingen. Du vil se i fotnoten en lenke som sier "Oppheve nyhetsbrevet." Klikk på denne lenken, og du vil automatisk bli tatt ut av vår mailingliste.