Slik gjenoppretter du passordet

Hvis du ikke kan logge inn, og du ønsker å gjenopprette passordet ditt, vil vi nå forklare hvordan du får et nytt passord ved å følge disse enkle trinnene:

1- Gå til nettsiden vår ved å følge linken: https://rakuten.tv/no

Klikk på alternativet "Glemt passordet" som det vises på skjermbildet nedenfor

2- Du blir omdirigert til denne siden. Når du er der, vennligst legg til din e-postadresse på nytt:

Etter at du har skrevet inn e-posten din, bør du motta en bekreftelses-epost med en lenke som ser slik ut:

Vær oppmerksom på at linken utløper innen 30 minutter.

3- Vennligst klikk på denne linken, og du vil bli omdirigert til følgende trinn

4- Skriv ditt nye passord og etterpå kan du gå tilbake til Rakuten TV for å logge deg inn med ditt nye passord!