Hvordan leier eller kjøper jeg en film?

Rakuten TV tilbyr deg to måter å se på innholdet på - kjøp og leie.

For å leie eller kjøpe en film må du sammenkoble enheten til og tilføre din kredittkort-informasjonen. Hvis du allerede har koblet til enheten og fullført til kredittkort-trinnet, kan du leie eller kjøpe i Rakuten TV.

1. Bla gjennom kategoriene under Filmer eller TV-serier, eller Søk etter bestemt tittel.

2. Velg en film eller TV-serie for å se detaljer og kjøpsmuligheter.

3. For å kjøpe filmen, velg Kjøp eller Leie, og følg trinnene på skjermen.

4. Velg Leie eller Kjøp alternativ og finn frem popcornet! Film eller TV-serier som du kjøper vil være tilgjengelig i "Biblioteket".

Hvis du har flere spørsmål så ta kontakt med oss