Endre alternativer for lyd og undertekster

Endre standard lyd og undertekster

Du kan velge lyd og undertekster som vil spille som standard på kontoen din fra nettsiden. Først og fremst må du logge inn med e-post og passord. Etter at du har logget på, må du gå øverst til høyre på nettsiden, for å utfolde menyen på kontoen din, og klikk på alternativet "Innstillinger".

I innstillinger-menyen finner du 4 faner. I den andre finner du Preferanser, her kan du velge lydspråket og undertekstene som filmene og TV-programmene dine vil spille som standard.

Endre lyd og undertekster mens du spiller en film

Du kan også endre lyd og undertekster under avspillingen. For å gjøre dette må du klikke på bobleknappen på linjen som du finner i nedre del av skjermen. Alle tilgjengelige alternativer for lyd og undertekster vil dukke opp. Husk å klikke Fortsett etter å ha valgt.

Sjekk tilgjengelige alternativer for lyd og tekst

For å sjekke om en film er tilgjengelig på lyd- og undertekstalternativet du leter etter må du gå til informasjonssiden.