Chromecast konfigurasjon for Android OS

Hvis du eier en Chromecast og en Android-enhet, følger du disse enkle konfigurasjonsinstruksjonene:

1. Først av alt må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Rakuten TV-appen for Android-enheter. Du finner all relatert informasjon ved å klikke på følgende lenke:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wuaki

2. Deretter må du laste ned Chromecast-appen fra Google Play Store.

3. Når du har lastet ned og installert Chromecast-appen, åpner du den og trykker på knappen som sier "Oppsett".

4. I dette trinnet må du følge instruksjonene på skjermen.

5. Deretter må du velge et navn for Chromecast og trykke på "Neste" -knappen.

6. I dette siste trinnet må du koble din Chromecast til det lokale Wi-Fi-nettverket, og trykk på "Nettverkstilkobling" -knappen, og vær sikker på at begge enhetene er koblet til samme Wi-Fi-nettverk.

7. Gratulerer! Du har konfigurert Chromecast!