Hvordan brukes Rakuten TVmed din Android-enhet

Dette er trinnene du må følge for å strømme Rakuten TV-innhold på din Chromecast med en Android-enhet:

Chromecast og Android-enheten din må være koblet til samme WiFi-nettverk. Når dette er gjort, vises "Chromecast" -knappen akkurat som du kan se den på bildet nedenfor.

Når du klikker på Chromecast-knappen ser du en liste over tilgjengelige Chromecast.  Velg kun din.

Android-enhetens Rakuten TV-app og Chromecast-enheten din vil koble til og Chromecast-symbolet blir grønt.

Når du går inn I opplysningssiden av en film, har du muligheten til å strømme den på Chromecast ved å trykke på det grønne symbolet. Velg avspillingsalternativet du ønsker.

Hvis du har fulgt disse trinnene og "Chromecast" -knappen ikke er tilgjengelig ennå, følg tilleggsinstruksjonene her.