Hvordan brukes Chromecast med din iOS-enhet

Dette er trinnene du må følge for å strømme Rakuten TV-innhold på din Chromecast  ved hjelp av en iOS-enhet:

Din Chromecast og iOS-enhet må være koblet til samme WiFi-nettverk. Når dette er gjort, vises "Chromecast" -knappen akkurat som du kan se den på bildet nedenfor.

Når du klikker på Chromecast-knappen, ser du en liste over tilgjengelig Chromecast. Velg kun din.

OS-enhetens Rakuten TV-app og Chromecast-enheten din vil koble til, og Chromecast-symbolet blir grønt.

Når du nå søker etter en film, vil du se knappen "Cast Nå" når du kommer på filmdisplaysiden, vær så snill å huske på at vi fortsatt øker innholdet vårt tilgjengelig for Chromecast.

Hvis du har fulgt disse trinnene og "Chromecast" -knappen ikke er tilgjengelig ennå, følg tilleggsinstruksjonene her.