Hva er Rakuten Point?

Rakuten Point er vårt belønningsprogram og vår måte å si "Takk" for å bruke Rakuten TV og andre Rakuten-tjenester! Du kan bruke dem til å kjøpe produkter i Rakuten TV.

Hvordan kan jeg få Rakuten Point?

Med Rakuten Point takker vi deg for din lojalitet. Jo mer du leier eller kjøper i Rakuten TV, jo mer Rakuten Point du tjener for å hjelpe deg med å gjøre fremtidige kjøp. Per hele € du bruker, vil vi gi deg 1 Rakuten Point verdt en krone for å utveksle på Rakuten-tjenester.

Når og hvordan kan jeg bruke mine Rakuten Point?

Så snart dine Rakuten points er kreditert til kontoen din, er de tilgjengelige for å bruke. Du kan for tiden bruke Rakuten points til å kjøpe produkter i Rakuten TV.

Hvordan kan jeg betale for en film eller TV serie med mine Rakuten Point?

Hvis du vil bruke Rakuten Point til å leie eller kjøpe en film, må du gå til siden av filmen du vil kjøpe, og velg det alternativet du foretrekker å klikke på "Se nå" -knappen. Deretter kommer du til betalingssiden, hvor du kan velge kvaliteten på filmen og se den endelige prisen. På denne siden må du merke "Bruk Rakuten Point" -knappen, som du kan se i de neste bildene. Når du markerer knappen, vil prisen på filmen endres, og du får se hvor mange poeng du må bruke for å leie filmen. For å fullføre prosessen trykker du på den gule knappen.

Fra hvilke enheter kan jeg innløse mine Rakuten Point?

Muligheten til å leie eller kjøpe en film ved hjelp av Rakuten Point er for øyeblikket tilgjengelig via vår nett og Smart TV-er som er kompatibel med den siste versjonen av appen vår. Du kan identifisere om TVen din har den nyeste versjonen av appen din hvis du trykker den røde knappen på fjernkontrollen for å åpne MENY).

Kan mine Rakuten Point utløpe?

Kampanje-opptjent Rakuten Point utløper innen en angitt tidsperiode - kontroller T & Cene for kampanjen hver gang -. Når disse Rakuten Point utløper, er det ikke lenger mulig å bruke dem.

Hvordan kan jeg løse inn et Rakuten Point-voucher?

En Rakuten Point-kupong er en ni sifret kode som du kan innløse på Rakuten-kontoen din for å oppnå antall poeng.