Chromecast konfigurasjon for iOS

Hvis du eier en Chromecast og en iOS-enhet, følger du disse enkle konfigurasjonsinstruksjonene:

1. Først og fremst må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Rakuten TV-appen for iOS-enheter. Du finner all relatert informasjon ved å klikke på følgende lenke:

https://itunes.apple.com/no/app/wuaki.tv-player/id532577301?mt=8

2. Deretter må du laste ned Chromecast-appen fra Apple App Store.

3. Når du har lastet ned og installert Chromecast-appen, åpner du den og trykker på knappen som sier "Konfigurer en ny Chromecast"

4. Avslutt programmet, og åpne iPad- eller iPhone-innstillingene og gå til Wi-fi-konfigurasjon, og velg deretter Chromecast som nettverket du vil koble til. Når du har koblet deg til Chromecast-nettverket, avslutter du systeminnstillingene og åpner Chromecast-appen igjen.

5. Når du har åpnet Chromecast-appen igjen, blir du bedt om å trykke på "Neste" -knappen for å fullføre oppsettet.

6. I dette trinnet må du følge instruksjonene på skjermen.

7. I dette trinnet må du velge din nåværende posisjon (Land), og når du har gjort dette, skal følgende bilde vises på IOS-skjermbildet.

8. Deretter må du velge et navn for din Chromecast og trykke på "Neste" -knappen.

9. I dette siste trinnet må du velge ditt Wi-Fi-nettverk og trykke på "Oppsett" -knappen.

10. Gratulerer! Du har konfigurert Chromecast!